Jouw partner voor baanbrekende oplossingen op het gebied van gezondheid, duurzaamheid en energie-efficiëntie. 

Verbinden

Wij verbinden fabrikanten met onze partners en eindklanten en faciliteren een soepele doorstroming van innovatieve technologieën voor de zakelijke markt.

Grenzeloze mogelijkheden.

Efficiëntie

Gespecialiseerd in efficiënte distributie voor maximale focus op het bereiken van de beoogde markten en het  ondersteunen van onze partners.

Moeiteloze optimalisatie.

Partner-up

Met strategische partners bieden wij een uitgebreid netwerk en brede marktkennis voor een succesvolle adoptie van IoT oplossingen op de zakelijke markt.

Win-win mentaliteit.

Allerbeste

Wij bieden uitsluitend oplossingen aan welke door ons zelf in gebruik zijn. Zo bieden wij de allerbeste ervaring voor zowel eindgebruikers als voor beheerders.

Eat your own 
dog food.

Een stukje geschiedenis

Alleen de belangrijke punten:

Opgericht in 2021

IOT City Business is opgericht in 2021 en gevestigd in Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland.

Brede ervaring

IOT City Business is samengesteld uit individuele ondernemers met jarenlange ervaring in (o.a.) finance, elektrotechniek, telecom, IT, service management, sales en (voor ons de belangrijkste) customer experience.

Onze type klanten

Onze type klanten zijn vrij divers. In samenwerking met onze partners hebben wij klanten in Marketing, Communicatie, en Web-Development maar richten wij ook onze pijlen op de educatieve en zorgsector.

Customer Experience

Onze klanten, eindgebruikers of resellers, krijgen bij ons altijd de VIP behandeling. Vanuit onze expertises kiezen wij bewust voor de extra stap om zo de behoefte in de gehele keten beter te begrijpen en te bedienen.

Innoveren

Altijd in beweging en vooral vooruit blijven kijken. Bij IOT City Business zijn we vooral bezig met oplossingen van morgen en altijd met een scherpe focus op ontzorgen, besparen (en als het kan) plezier ;-)

Onze producten:

Oplossingen in ons ecosysteem:

Interesse in een eventuele samenwerking of meer weten over onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

star-halfdiamondrocketlink